Klantcase

Een Briljante Look

Een Briljante Look is een schoonheidssalon in Dronten waar je echt tot rust komt. Gelinde besteed veel aandacht aan haar klanten en zorgt ervoor dat ze kunnen ontspannen terwijl zij hun huid tot in de puntjes verzorgd.
Case Voorlopers - Een Briljante Look

Huisstijl & Branding

Gelinde, eigenaar van Een Briljante Look kwam bij ons met de vraag: “Ik wil graag verder groeien met mijn salon, kunnen jullie helpen met mijn online zichtbaarheid?”. 

We zijn begonnen met een Website APK. Dit is een uitvoerige test van de huidige uitstraling van de website. Hierbij worden 6 punten gecontroleerd: Strategie, Branding, Design, Technische prestaties, Tekst en Afbeeldingen.  Daaruit volgt een adviesrapport. 

Op basis van het rapport heeft Gelinde besloten om te starten met een rebranding en daarbij passende website. 

Na een kort brandingstraject, hebben we een nieuwe look & feel voor het merk ontwikkeld. 

De kleuren in de nieuwe branding zijn rustiger, meer ontspannen en de toevoeging van groen vormt een knipoog naar de natuurlijke producten die Gelinde in haar salon gebruikt.  De natuur zie je ook terug in de afbeeldingen op de website en de socials. 

Het logo is moderner gemaakt zonder het oude logo uit het oog te verliezen. 

Digitaal

Website

Daarna hebben we de website aangepast. De nieuwe huisstijl is toegepast en de gebruikerservaring is geoptimaliseerd.  Ook is de website gekoppeld aan de salonsoftware die in de salon wordt gebruikt, zo maak je eenvoudig afspraken online. 

 

Bekijk de website: www.eenbriljantelook.nl.

Print

Daarnaast komt Gelinde ook regelmatig met een goed idee voor drukwerk! Daar helpen we haar natuurlijk graag bij. 

De nieuwe huisstijl voeren we dan direct door. Juist in drukwerk is het niet alleen de look die telt maar ook de feel. Hoe voelt het papier, wat straalt de kaart uit. Bij Een Briljante Look besteden we dan ook extra aandacht aan de papierkeuze en afwerking. Zo komt het ontspannen en luxe gevoel van de salon goed naar voren. 

Opdrachtgever aan het woord