Klantcase

Koninklijke Euroma

Al ruim 120 jaar reist Euroma de wereld over op zoek naar de allerbeste kruiden en specerijen. Die kruiden en specerijen vormen de kern van het bedrijf. Euroma werkt samen met foodproducenten in heel Europa aan smaakvolle concepten. Het zal je verbazen hoeveel producten van Euroma jij in je (koel)kast hebt liggen!

Sign

Euroma is een bedrijf met grote ambities, na de overname van concurrent Intertaste en de bouw van een state-of-the-art nieuwe fabriek in Zwolle werd het tijd voor nieuwe kernwaarden. Voorlopers mocht de borden ontwerpen en leveren die door het hele gebouw zichtbaar zijn. 

Verpakkingen

Euroma kwam bij ons met de vraag of wij een direct mailing konden verzorgen voor hun internationale klanten. 

Het idee was een pakket waarin goed duidelijk werd wat Euroma allemaal kan betekenen voor haar klanten. Zowel qua productaanbod als trendgevoeligheid. 

Euroma ontwikkelde een aantal fantastische producten zoals Sour Cream en Cardamom boontjes. Een heerlijk pittige knoflooksaus en chips met Tropical Sambal smaak. Het enige wat nog ontbrak was een goede verpakking. Wij ontwikkelden een luxe verzenddoos met magneetsluiting en sluitzegel, stazakken voor de dipmix en de boontjes. En stickers voor de presentatie van de dips. 

Daarnaast ontwikkelden we een flyer met QR-code die leidt naar een speciale landingspagina op de website voor de winactie die gekoppeld was een de direct mailing. 

Opdrachtgever aan het woord

Inschrijven op de nieuwsbrief

Schrijf je vandaag nog in en blijf op de hoogte van de laatste marketing tips & tricks.