Klantcase

Sanne Makelaardij

Sanne Makelaardij is een modern, persoonlijk en vernieuwend makelaarskantoor voor Dronten en omgeving. Tijd voor een andere aanpak op de Drontense woningmarkt. Dat betekent korte lijnen, heldere afspraken en communicatie op een moderne manier. Sanne zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en jij zonder zorgen je huis (ver)koopt.
Case Sanne Makelaardij | Voorlopers in Marketing

Website

Sanne droomde al lange tijd van een eigen makelaarskantoor. Bij het maken van de website liep ze tegen een paar uitdagingen aan, haar websitepakket kon niet wat zij wilde. Zodoende kwam ze bij ons met de vraag: “Kunnen jullie mijn website maken zodat hij precies doet wat ik wil?”. 

Zo gezegd, zo gedaan. Sanne had zelf al een mooie huisstijl ontwikkeld en die hebben we vertaald naar de website.  De website moest natuurlijk veel functionaliteiten bevatten en er ook visueel aantrekkelijk zijn. 

We ontwikkelden een website die naadloos aansluit op de huisstijl en vol zit met functionaliteiten.  

  • Zo hebben we de website geoptimaliseerd voor google met SEO.
  • We hebben een huidig aanbod pagina gecreëerd die aansluit op de huisstijl.
  • Een wat is mijn huis waard pop-up, met eigen formulier.
  • De Instagram feed wordt live weergegeven. 
  • En een blog voorziet de website van het laatste nieuws en interessante artikelen.
 
Bekijk de website:  www.sannemakelaardij.nl

Print

In het makelaarsvak is print een essentieel onderdeel. Veel huizenkopers en verkopers vinden het toch fijn om iets in handen te krijgen. Samen met Sanne ontwikkelden we nieuwe visitekaartjes en een mooie, professionele verkoopmap. 

Opdrachtgever aan het woord