Klantcase

Van Galen Makelaars

Van Galen Makelaars is een fris makelaarskantoor in Oldehotpade dat graag zijn klanten betrekt bij het aan- of verkoopproces en streeft naar het beste resultaat.

Branding

Marco kwam bij ons met de vraag: Ik wil graag voor mezelf starten, hoe zet ik mezelf krachtig en onderscheidend in de markt?

Na een kennismaking en het invullen van onze online vragenlijst zijn we begonnen met een archetype workshop. Archetypes geven de persoonlijkheid van een merk weer. Dat helpt bij het aanspreken van de juiste doelgroep en je creëert eigen unieke tone-of-voice die je onderscheidt van je concurrenten. 

Op basis van de sterke punten is een nieuw logo en huisstijl ontworpen.  Het beeldmerk is in de vorm van een huis, wat het meteen duidelijk maakt dat het om een makelaarskantoor gaat. En de cursor in het midden geeft de digitale/online ambitie van het kantoor weer. 

Het lettertype is stevig en geeft het logo een meer industriële stoere uitstraling. Dit wordt extra benadrukt door het gebruik van de betonlook achtergrond. 

Als laatste werd de pay-off Let’s move! toegevoegd. Wat een woordspeling is op het actiegerichte let’s go en move is natuurlijk Engels voor verhuizen. 

Website

De wens van Marco was om een moderne, unieke website te ontwikkelen die veel werk voor hem uit handen neemt. Die uitdaging gingen we natuurlijk graag aan.

We ontwikkelden een website die naadloos aansluit op de huisstijl en vol zit met functionaliteiten.  

  • Zo plan je direct een afspraak in Marco’s agenda en kun je zien welke momenten nog vrij zijn. 
  • De laatste nieuwsbrief wordt automatisch getoond op de site.
  • Er is een directe koppeling met het CRM systeem waardoor huizen automatisch worden geplaatst. 
  • Ook de Instagram feed wordt live weergegeven. 
 

Flyers

Om extra op te vallen in de buurten waar Van Galen Makelaars een huis aankoopt of verkoopt ontwikkelden we een flyer. Een leuke manier om kennis te maken met het nieuwe makelaarskantoor! 

 

Opdrachtgever aan het woord