01
Terug naar Home Digitale Marketing

Het digitale visitekaartje

Het internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en de corona pandemie heeft de drempel naar online bestellen nog verder verlaagd. Dat betekent dat je online aanwezigheid minstens gelijk moet lopen met je offline business. 

Het effect van jouw online aanwezigheid moet je daarom ook niet onderschatten. Of het nou gaat om jouw social media, website of nieuwsbrief, het is belangrijk om online aanwezig te zijn op een manier die bij jou past. 

W

E

B

S

I

T

E

S

Het gevoel dat je website uitstraalt is als een eerste indruk, die moet kloppen. Het geeft de kwaliteit en sfeer van je bedrijf weer. Daarom is het belangrijk dat jouw website uitstraalt wie je bent, wat je doet en wat dat betekent voor de bezoeker van je site. 

Daarnaast wil de bezoeker zo snel mogelijk vinden wat ze willen weten. Hiervoor gebruiken we een logische indeling en een overzichtelijk design. 

Qua functionaliteiten is er veel mogelijk. Heb je een leuk plan voor je website? Laat het ons weten. We denken graag mee!

H

O

S

T

I

N

G

Een snelle website is steeds belangrijker om een goede positie in Google te bereiken. Een snelle hosting en goed onderhoud is daarom belangrijk. Wij zorgen voor snelle hosting, mailadressen, domeinnaambeheer en natuurlijk persoonlijke service. 

S

O

C

I

A

L

M

E

D

I

A

Social media is een mooie, relatief nieuwe en niet meer weg te denken tool in de marketing mix. Wil jij starten met social media, maar weet je niet waar? Of heb je al veel geëxperimenteerd en wil je het graag uitbesteden?

Wij helpen je graag verder. 

N

I

E

U

W

S

B

R

I

E

F

Digitale nieuwbrieven zijn een slim middel om je klanten te bereiken. Al voelt het voor jou misschien als spam, een interessante nieuwsbrief met nuttige informatie en tips  wordt door klanten vaak goed gewaardeerd. 

Zet de eerste stap

Waar kunnen we jou bij helpen?